Raamdecoratie in de keuken

Ook leuk om te lezen

Je keuken is pas compleet als je de juiste, stijlvolle raamdecoratie hebt geplaatst. Je spendeert veel tijd in de keuken, dus het is belangrijk dat je raamdecoratie kiest die mooi past bij jouw keuken. Uit welke raamdecoratie je dan kan kiezen? Je leest het hier.

Raamdecoratie op maat

Bij iedereen bevindt de keuken zich op een andere plek in huis. Vaak hebben de ramen in een keuken een kleinere of juist grotere omvang dan de andere ramen in de woning. Om ervoor te zorgen dat je deze ramen toch kan verduisteren of afschermen, kun je ervoor kiezen om gordijnen op maat te laten maken. Zo passen ze mooi in je keuken. Je kan kiezen uit overgordijnen, inbetweens of vitrages. Overgordijnen zijn verduisterend en creëren daardoor veel privacy. Dat is erg fijn als de keuken zich aan de straatkant van het huis bevindt. Inbetween gordijnen zijn erg licht en zorgen ervoor dat er veel zonlicht je keuken komt, terwijl je wel privacy hebt. Heb je grote, langwerpige ramen in je keuken? Kies dan voor vitrage of voile. Deze creëren een luchtige sfeer, maar geven geen privacy. Ze zijn perfect voor als je keuken bijvoorbeeld grenst aan de tuin. Zo kan je toch nog naar je mooie tuin kijken. Al deze soorten raamdecoratie kunnen op maat gemaakt worden in veel verschillende kleuren en stoffen, waardoor er voor elke keuken een mooie optie is.

Vouwgordijnen

Passen bovenstaande soorten raamdecoratiesoorten niet bij jou of bij je keuken? Dan zijn goedkope vouwgordijnen misschien wel iets voor jou. Ook deze zijn in verschillende modellen en maten te verkrijgen. Je kan uit 200 verschillende kleuren kiezen. Vind je het lastig om te kiezen? Dan kan je altijd gratis kleurstalen aanvragen. Zo kan je in jouw keuken kijken welke kleur het beste past en heb je de tijd om er wat langer over na te denken. Dat is fijner dan in een showroom gelijk moeten bepalen over welke kleur het beste zou staan in jouw keuken. Dat is lastig inschatten, omdat de belichting in een showroom vaak anders is dan in huis. Daarnaast zijn vouwgordijnen geluidswerend en isolerend. Ze houden dus geluid tegen en zorgen ervoor dat de warmte binnen blijft in de winter. In de zomer zorgen ze er juist voor dat de warmte van de zon tegengehouden wordt en het lekker koel blijft in huis. Zo kan je ook besparen op je energierekening.

Recente blogs

Meer zoals dit