De fantastische wereld van cryptocurrency

Ook leuk om te lezen

Voor veel mensen is het nog steeds een vrij onbekende wereld, die van cryptocash. Wat maakt deze valuta anders dan degene die we kennen? Wat is hun bestaansrecht, aangezien we momenteel voldoende divers geld hebben? Wat kun je afmaken met cryptomunten en wat niet? Heb je ze nodig, of kun je voorlopig nog zonder? En wat is de rol van de financiële instellingen in dit geheel?

Er gaat een wereld voor hen open wanneer individuen zich onderdompelen in de opmerkelijke wereld van cryptocurrency. Een die ze in veel gevallen niet begrepen dat ze bestond. Inspecteer bitcoin-code-ervaringen.

Een monetair systeem keek nog eens naar

Vrijwel alle mensen werden volwassen met de functie van de banken als ‘& lsquo; regelmatig & rsquo ;. We zijn aan niets anders gewend dan dat we allemaal een spaarrekening hebben. Dat ons loon hierop wordt bijgeschreven, en wij al onze aflossingen van deze rekening doen. Wij betalen in de kruidenierswinkel via de financiële instelling, en onze afgehandelde kosten worden bijkomend van deze rekening afgeschreven. We vertrouwen erop dat de financiële instelling alle transacties snel en ook netjes verwerkt, en het bedrag dat op onze rekening wordt weergegeven, is echt ons geld. Dit is slechts hoe de wereld functioneert, we zetten ’& rsquo; begrijp niet anders

. Kon & rsquo; is het anders? Hebben we die financiële instellingen echt nodig, of kunnen we dit als bewoners zelf organiseren, zonder tussenkomst van een hoofdorgaan? Deze vraag was in wezen de hoofdzaak bij het vaststellen van cryptocurrencies, waarvan u misschien de namen Bitcoin en ook Litecoin kent. Zijn we bij het monetaire systeem gebleven dat we als de standaard beschouwen, of kunnen we het op verschillende manieren doen met de & rsquo; s kennis? Dat bleek mogelijk te zijn. Niet de financiële instelling, maar de individuen verwerken zelf alle transacties en houden ook de gebruikers & rsquo; evenwichten. Dit gebeurt met behulp van blockchain, een sterke ketting van talloze computersystemen die elkaar zowel inspecteren als verhelpen, zodat de kans op oplichting nihil is.

Wat er ook anders is in de cryptowereld

In dit gloednieuwe systeem komt geld niet uit landen, maar van oprichters. En er zijn er altijd veel meer, omdat iedereen in concept een valuta kan vinden. Heb je bijvoorbeeld begrepen dat de Gulden weer terug is, maar als cryptovaluta?

Voorlopig bestaat het cryptosysteem op de achtergrond, en ook de standaard is nog steeds de financiële instelling. Dit betekent dat het nog niet haalbaar is om met Bitcoin in de supermarkt te betalen en ook dat je ook je vaste kosten moet betalen van je gewone spaarrekening. De markt vestigt zich sterk, en er is al een heleboel beroep in de grotere valuta. Er zijn al online winkels waar u in cryptocurrencies kunt betalen, en ook tal van grote bedrijven volgen de vorderingen op de voet. Voor velen is het momenteel nog een fantastische wereld die ver van hen verwijderd is, maar wat de toekomst zeker zal doen twijfelen. Zou dit de nieuwe norm kunnen zijn, de nieuwe typische?

Wanneer mensen zich onderdompelen in de wondere wereld van cryptocurrency, gaat er een wereld voor hen open. We worden voor niets anders gebruikt dan dat we allemaal een rekening van een financiële instelling hebben. We betalen in de supermarkt via de financiële instelling, daarnaast worden onze vaste kosten van deze rekening afgeschreven. We vertrouwen erop dat de bank alle deals snel en netjes verwerkt, en de hoeveelheid die op onze rekening wordt onthuld, is echt ons geld. Voorlopig bestaat het cryptosysteem in de geschiedenis, en de norm is nog steeds de financiële instelling.

Recente blogs

Meer zoals dit