Let op deze punten bij het graven door maker!

Ook leuk om te lezen

Wilt u graafwerkzaamheden laten uitvoeren voor een renovatie van de woning? Of bent u van plan een visvijver in uw tuin aan te leggen? Doe je dit met een schop, dan hoef je dit niet te melden. Als u er echter een graafmachine voor gaat gebruiken, moet u dit doen. In feite is het vereist om een ​​Klic-melding te vragen. Ben je benieuwd waarom en hoe dit precies werkt? Daarna bleef ik onmiddellijk lezen.

Waarom moet ik een graafrecord maken?

U moet een graafrapport maken als u met een machine begint te graven. Dit voorkomt graafschade. U moet de gevaarlijke situaties die zich daarom kunnen voordoen, voorkomen.

Beschouw als voorbeeld de gevolgen van het raken van een gasleiding of een waterleiding. Ook tijdens het graven kun je hoogspanningslijn raken, met alle gevolgen van dien. Om dit te voorkomen, maakt u een Klic-record!

Het kan trouwens waar zijn dat u besluit met de hand te graven. Onthoud dat u kabeltelevisies en leidingen bovendien kunt beschadigen met een handboor. Het wordt daarom aanbevolen om constant een record te maken.

Hoe werkt het vragen om een ​​Klic-record?

U kunt een Klic-record maken met behulp van de Klip App-website. Op deze internetsite heeft u het alternatief om een ​​privé- of organisatierapport te maken.

In beide gevallen selecteert u in eerste instantie de medewerkers van het gebied waar u waarschijnlijk gaat graven. Vervolgens geef je een toelichting op de taken en vul je daarna je eigen gegevens in. Aan het indienen van een Klic-rapport zijn prijzen verbonden. de laatste handeling bij het maken van een Klic-melding is dus het terugbetalen van € & euro; 32.00 met weglating van BARREL.

Het rapport zal daarna zeker worden verfijnd. Vaak krijgt u dezelfde dag nog een bericht terug met alle benodigde documenten. U kunt dit daarna inzien op uw mobiele telefoon, tablet of computersysteem. Op deze manier heb je ze constant bij de hand!

Wat zijn de voordelen van de Klic App

Het gebruik van de Klic-applicatie maakt het ontwikkelen van een graafrapport een stuk eenvoudiger. Vooral als u een rapport groter moet maken dan zodra, is het gebruik ervan erg waardevol. U kunt eenvoudig een rapport opvragen via uw mobiele telefoon of tabletcomputer.

Met deze applicatie heb je altijd de relevante informatie bij de hand als je aan het werk bent. U voldoet ook aan de wettelijke verplichting zonder al het papierwerk.

De app werkt ook offline! U heeft alleen een link naar het internet nodig om de kennisgeving te verkrijgen. Het archiveren van een Klic-record is nog nooit zo eenvoudig geweest!

Let op: verstuurt u het Klic-rapport via de Klic-applicatie? Houd er rekening mee dat Klic App materiaal informatie via het Kadasterregister, maar niet vertegenwoordigt of namens het Kadaster

Recente blogs

Meer zoals dit