De lekkerste basisdranken voor de beste cocktails

Ook leuk om te lezen

Cocktails kunnen worden gemaakt met verschillende soorten alcohol, maar de meeste cocktails bevatten wodka, rum of pisang ambon. Er zijn talloze recepten voor cocktails beschikbaar, dus je kunt altijd iets nieuws uitproberen. Sommige mensen maken hun cocktails heel simpel, terwijl anderen er juist voor kiezen om er een flink aantal ingrediënten aan toe te voegen. Echter zijn er voor het maken van cocktails ook basisdranken nodig. In deze blog bespreken we twee heerlijke basisdranken voor de perfecte cocktail, namelijk pisang ambon en bacardi spiced. 

De lekkerste cocktails met pisang ambon

Pisang ambon heeft een heerlijke bananensmaak. De drank is erg populair onder Nederlanders, en dat is niet zonder reden. De drank is zowel geschikt om puur te drinken als voor basisdrank in diverse cocktails. De lekkerste cocktails maak je namelijk met pisang ambon. Maar wat zijn de lekkerste cocktails met pisang ambon? Hierbij kun je bijvoorbeeld denken aan de Green Frog. De Green Frog is een combinatie van pisang ambon en sprite. Een heerlijke Green Frog in het zonnetje, klinkt geweldig toch? Maar ook de Rumbanbu staat hoog op het lijstje van cocktailliefhebbers. De Rumbanbu wordt gemaakt van rum, malibu rum, pisang ambon, limoensap en ananassap. 

De kruidige rum uit Cuba

In het Caribisch gebied is rum niet weg te denken als populaire drank. Er wordt veel rum gedronken tijdens feesten en festivals. De smaak van rum kan zoet, pittig of scherp zijn. De drank wordt gemaakt van suikerriet of melasse die gefermenteerd en gestookt wordt. Als we het hebben over populaire rum, dan mag bacardi spiced zeker niet ontbreken. Bacardi rum is een kruidige rum uit Cuba, en beschikt over een combinatie van zoete smaken. Zoete smaken als pittige sinaasappelschil en romige vanille komen samen met warme specerijen als kaneel en nootmuskaat. Ben je op zoek naar een bacardi spiced aanbieding? Bij Topdrinks profiteer je van de beste deals. Geniet bijvoorbeeld van een heerlijke Spiced Mule. Een Spiced Mule wordt gemaakt met ginger beer, bacardi spiced rum en angostura bitters. En om het helemaal af te maken kun je nog een schijfje limoen toevoegen. 

Waar kun je pisang ambon en bacardi spiced online kopen?

Bij Topdrinks vind je een enorm assortiment aan verschillende dranken. Ben je op zoek naar pisang ambon of bacardi spiced? Bij Topdrinks vind je het grootste assortiment aan alcoholische dranken en non-alcoholische dranken. Pisang ambon en bacardi spiced rum koop je eenvoudig en snel in de webshop van Topdrinks. Bovendien profiteer je ook nog eens van een snelle levering.

Recente blogs

Meer zoals dit