Hiermee verras je je vriendin pas écht deze feestdagen!

Ook leuk om te lezen

Het is december, de maand van de cadeautjes en het lekkere eten. Weet jij al wat je jouw vriendin dit jaar cadeau wilt doen deze feestdagen? Als je nog wat inspiratie kunt gebruiken, is dit de ideale blogpost voor jou! We bespreken een aantal goede tips met je waar je zeker iets aan zult hebben, wat je budget en de smaak van je vriendin ook is!

Wat staat er op haar verlanglijstje?

Natuurlijk is het makkelijk om verlanglijstjes voor elkaar te maken. Maar, in dit geval weet je al dat de ander van plan is om cadeautjes voor je te kopen. Wil jij iemand écht goed verrassen? Dan is het leuk om een cadeau te kopen dat misschien al een tijdje op het verlanglijstje van je vriendin staat. Dit kan een luxer cadeau zijn zoals een mooie Josh V tas of iets anders van het merk Josh V, maar het kan ook zijn dat je vriendin al een tijdje twijfelt over het kopen van een boek. Je komt achter haar verlanglijstje door in het dagelijks leven alert te zijn tijdens jullie gesprekken. Vaak geeft een vrouw je allerlei hints die je simpelweg kunt vergeten, óf kunt opslaan voor een moment dat het van pas komt!

Leuke accessoires

Bijna iedere vrouw wordt wel blij van cosy accessoires. Denk aan een lekker huispak of een mooie pyjama. Je kunt er ook voor kiezen om warme sokken te geven, een nieuwe badjas of een warme kruik. Een andere dikke tip is het geven van een elektrische deken. Zeker wanneer je vriendin het altijd koud heeft in bed. Ook heb je hierdoor zelf minder last van haar koude voeten. Een echte win-winsituatie dus! Een ander leuk idee is om je vriendin juist sexy accessoires te geven. Denk aan een mooi lingerie setje of een kanten negligé. Hier kun je zelf ook nog van meegenieten. Vind je het lastig om haar maat te bepalen? Zorg er dan voor dat je je items altijd nog kunt ruilen. Daarnaast zijn er genoeg andere sexy accessoires verkrijgbaar. Denk bijvoorbeeld aan het geven van een lekkere massageolie en voeg er gelijk een (erotische) massage aan toe. Ook kun je haar verrassen met een speeltje of met dingen zoals een zweepje of handboeien.

Geef een herinnering

Daarnaast is het altijd leuk om iemand te verrassen met een activiteit of een weekendje weg. Zo geef je een blijvende herinnering cadeau die jullie samen voor altijd kunnen koesteren! Een tip is om eens een keer een spa arrangement cadeau te doen of boek een reisje naar haar favoriete stad of land.

Recente blogs

Meer zoals dit