Grote Maten BH

Ook leuk om te lezen

Het vinden van de juiste BH met een grotere cup kan zeker een uitdaging zijn. Juist als je grotere borsten hebt, is het van belang om te kiezen voor een goede BH. Een goede BH kan namelijk klachten in de rug en aan de nek voorkomen. Heb je na enige zoektocht een goed passende BH gevonden, dan ziet hij er vaak heel basic uit. Annadiva biedt hier de juiste oplossing voor. Want bij Annadiva vind je lingerie en badkleding voor iedereen. Of je nu een cup A, B of C hebt of Cup D, E, F, G of groter, bij Annadiva slaag je zeker! Maar waar moet je nou op letten als je op zoek gaat naar de perfecte grote cupmaat BH. Dat vertellen wij jou in deze blog!

Omvang

Het rugpand is één van de belangrijkste onderdelen van een BH. Het is daarom belangrijk dat je wanneer je de eerste keer een BH past, deze draagt op het meest losse haakje. Een BH rekt namelijk in de loop van tijd wat uit. Wanneer de BH wat uitrekt kun je hem op een wat strakker haakje dragen. De BH blijft dan alsnog de juiste ondersteuning bieden.

Juiste cup

Ook is het belangrijk om op zoek te gaan naar de juiste cup. De juiste cup zorgt dat de borsten goed ondersteund worden, ook zorgt dit voor meer comfort. Bij het ontwerp van een cup wordt dan ook veel gespeeld met de uitstraling hiervan. Zo heb je bij lingeriezaken diversen BH’s in grote maten. Denk hierbij aan verschillende printjes, opvallende kleurtjes, sexy kant, maar ook basic lingerie is mogelijk!

Stevige zijkanten

De zijkanten van een BH zijn een belangrijke factor bij jouw zoektocht naar dé perfect BH, voornamelijk wanneer je een grote cupmaat hebt. Sommige BH’s hebben versteviging aan de zijkant van de cup, waardoor de borsten een voorwaartse lift krijgen. Hoe weet je of jou BH hiervan voorzien is? Ga dan vooral op zoek naar een BH met een driedelige cup, deze zijn hier namelijk altijd van voorzien. Extra steun en tevens oogt het ook mooi.

Pasvorm

Last but not least; de perfecte pasvorm. Het vinden van de perfecte pasvorm is vaak de grootste uitdaging. Er zijn tegenwoordig zoveel verschillende modelletjes maar hoe weet je nou welk type BH het beste aansluit bij jou borsten? Wij helpen je graag.
* Heb je stevige borsten? Dan zijn bijna alle modellen BH’s geschikt! Ben je op zoek naar een prachtige decolleté voor stevige borsten? Dan is een plunge BH de perfecte uitkomst. Voor een meer bescheiden decolleté kun je kijken naar een full cup BH.
* Zijn jou borsten slapper? Kijk dan naar een BH met een hoog middenstuk om je borsten goed te ondersteunen en vorm te geven. Een half cup en balconette zijn modellen die erg geschikt zijn voor jou!  
* Zijn jou borsten ongelijk? Een voorgevormde BH verbergt goed dat je borsten niet precies even groot zijn. Ook al wordt één van de cups niet helemaal opgevuld, zal de BH zijn vorm behouden.

Alle dingen waar je op moet letten, als je op zoek gaat naar de perfecte grote maten BH voor jou op een rijtje! Twijfel je nog welke BH het beste bij jou borsten past? Ga langs bij één van de lingeriewinkels en vraag advies aan de verkoopsters in de lingeriewinkel!

Recente blogs

Meer zoals dit